Toyota Hilux Sub-Zero MEX short limited edition
- FREEDOM83
- Teoretyk
- Imię: Alberto
- Podziękował : 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 razy
Re: Toyota Hilux Sub-Zero MEX short limited edition
Cóż, jest nadal zupełnie nowy, zamontowałem nowe obudowy osi, kilka jcconceptów o bardziej odpowiednich rozmiarach, kombinację Axe 2300 i 45-kilogramowe serwo SRT, dodałem trochę dekoracji z tyłu i przykleiłem kierownicę, która ostatnio się złamała... teraz jest gotowy do jazdy, chociaż smutno mi z niego korzystać... może kiedyś... hahaha
- FREEDOM83
- Teoretyk
Vzhledem k tomu, že LC80 bude mít kolo s puklicemi, dal jsem zámky na Hilux a také novou LED lištu, je stále úplně nová, ale vypadá každým dnem lépe hahaha
- FREEDOM83
- Teoretyk
Ponieważ miałem już drukarkę 3D, dodałem grill w stylu Datsuna i szufladę na akumulator LiPo bez konieczności zdejmowania karoserii. Chociaż siedzi wyżej, wolę to niż luzowanie śrub za każdym razem, hehe. Skorzystałem też z okazji, żeby dodać skróconą rurę wydechową z TRX6.
- FREEDOM83
- Teoretyk
Wydawało się, że jest skończony, ale zawsze coś jest. Zainstalowałem światła, a wraz z okablowaniem i resztą, karoseria jest przykręcona do podwozia. Ponieważ nie trzeba jej teraz demontować, aby zamontować akumulator LiPo, mogę uznać projekt za ukończony.
Problem w tym, że szkoda go używać po raz pierwszy...
Problem w tym, że szkoda go używać po raz pierwszy...